Truckschade Maasland nieuwe partner in Barbatrucknetwerk

 in Geen categorie

Auto- en Truckschade Maasland uit Heesch is in april toegetreden tot het truckschadenetwerk Barbatruck.

Maarten Heerkens van Auto- en Truckschade Maasland: “Wij wilden met onze truckschade-activiteiten toetreden tot een truckschadeherstelnetwerk dat kwaliteit biedt en daar ook op inzet. Voor onze klanten vinden wij het belangrijk dat zij bij schade zoveel mogelijk ontzorgd worden en dat hun activiteiten gewoon door kunnen gaan. Stilstand kost immers geld. Binnen Barbaruck zijn diverse specialismen vertegenwoordigd, waaronder ook de mogelijkheid tot de inzet van vervangend vervoer op maat. Door deze diverse specialismen is Barbatruck in staat adequaat op alle klantvragen uit de truckschademarkt te reageren en opdrachtgevers service op maat te bieden.”

Het delen van de kennis binnen de groep en de mogelijkheid projecten samen op te pakken of werkzaamheden aan elkaar uit te besteden noemt Heerkens als kracht van Barbatruck. Dat Barbatruck een coöperatieve vereniging is vindt Maasland een pré; van leden wordt een actieve rol verwacht, waardoor alle leden mee kunnen denken over het netwerk, wat bijdraagt aan de kwaliteit van de groep.

Barbatruck ziet met de aansluiting van Maasland een enthousiaste ondernemer toetreden die zijn sporen in truckherstel ruimschoots verdiend heeft

Geef een reactie op dit bericht